Min ateljé i Nora…

21 juli 2015

 

…har jag i Kulturlängan i Kvarteret Bryggeriet. För kontakt, ring eller sms:a på 0763 929032.

Husen-vid-stranden-print-we
Husen vid stranden – en fri tolkning av några hus längs Nora strand. Gicléetryck 600 : – per blad. Inramat 1.500 : –

 

Kommentarer

Svara | Trackback | Feed

 1. Gunilla Almqvist 19 april, 2019 20:52 e m

  Hej!
  Jag var tidigare gift med Thomas Almqvist (men inte då Thomas gick bort 2008.) Sönerna tillvaratar hans musik och de är OK med att jag har en del kontakter just nu kring nytt intresse för hans musik. Några i London ska ge ut hans ”Nyanser” efter sommaren (i vinyl) och en kille i Chicago ville samtidigt ha med en låt på en samlingsskiva.
  Min fråga till dig är om du har nån aning om var vi hittar ett TV-program med enbart Thomas som spelades in i Örebro ca 1980.
  Vidarebefordrade till Londonkillen din beskrivning om din skiva där Thomas producerade på 80-talet. Andrew Allday som han heter var intresserad av Thomas som person. Med vänlig hälsning Gunilla Almqvist (som känner Ola och Vera som kommer på din utställning i dagarna).

 2. Hej Gunilla. Jag är tyvärr dålig på att bevaka kommentarerna till min hemsida men hoppas att du överser med detta.
  Jag började jobba på svt i Örebro 1985, så jag var inte där när filmen om Thomas gjordes.
  Med en vild gissning kan jag tänka mig att en kille, som heter Rolf Nordin var inblandad. Annars vet han nog i alla fall mer än jag om detta.
  Honom når du på tfn.nr: 070 535 28 04. Visst var du och era barn med när Thomas, Stefan Blomqvist och jag spelade på Visfestivalen…
  Tiden går och livet skiftar skepnad i en svindlade fart. Thomas och jag hade ett spännande samarbete, som inte riktigt fick ok från skivbolaget, så vi, och inte minst Thomas jobbade under en jäkla press…
  Men När natten vänder, som plattan heter blev en av mina mest lyckade!

  Med hopp om att livet är ok för dig, hälsar Ted

Kommentarer

Kommentar: