Tiden har flugit och nu är vi snart där…

15 april 2019

Kommentarer

Svara | Trackback | Feed

  1. Jag missade dessvärre konserten på Österlen, jag var i Hälsingland vid tidpunkten. Jag har en fråga angående texten till ”Ogräset sprider sig på vallarna”. Jag har inte lyckats hitta en riktig text på nätet, och jag kan inte riktigt höra vad som sjungs i tredje versen. Så då tänkte jag att jag frågar upphovsmannen, så kanske jag kan få hjälp. Jag är med i ”Ronnebys Progressiva Orkester” som spelar progg-covers, och jag skulle vilja få in ogräset i vår repertoar, förutsatt att det är okej, förstås.

    Tack för alla dina bidrag till den svenska musikskatten!

    Ödmjuka hälsningar
    /Jörgen Svensson, Jämjö (utanför Karlskrona, Blekinge)

  2. Hej och tack för en trevlig kommentar. Jag mailar dig gärna texten, bara du inte ändrar den eller melodien. Hälsningar Ted.

Kommentarer

Kommentar: