Vintersaga – the movie

10 januari 2012

Klicka på bilden så får du se filmen.

Kommentarer

Svara | Trackback | Feed

 1. Tove Anders Elfström 14 februari, 2012 17:42 e m

  Jag råkade lyssna på Felicia när jag gick och stökade i slöjdsalen där jag jobbar. Eleverna hade lov idag Valentines Day och jag kunde lyssna på datorn. Din akvareller är väldigt fina. Du lyckades fånga snödiset och den förtätade atmosfären som underströks i din visa Vintersaga. Jag tänker använda den sången i min klass med tonåringar som studerar svenska här i Washington DC under lördagarna. Vårt tema i år är svensk musik. Eftersom jag har bott utomlands mestadelen av mitt liv är din och andra svenska visdiktares musik en ny-upptäckt för mig, och en väldigt intressant sådan. Väderleken är viktig och det jag alltid frågar om när jag ringer till Sverige. Lever man på en halvö, Sverige, Norge och Danmark, spelar vädret en allomfattande roll……
  Lycka till med musiken och akvarellerna,
  Tove

 2. Vaow ! Äntligen en riktigt äkta religiös upplevelse ! Hört Jerrys rysare några hundra ggr … men ujsan med dina vattenkulörer (Lerin . eat your heart out !) … inne på sjunde visningen …
  jag reser mig i swinging standing ovation ! Lycka till med Flincken (Syrran gav sin röst!)
  Det stora vemodet rullade bort i sju magiska minuter !

 3. Dessa fina bilder finns de samlade i någon form(kanske i framtid?),men undrar om möjlighet att köpa enstaka bilder?? Tack även för vad din fina låt har rört min svenska själ.

 4. Underbar bild till en av mina favorit låtar.Den nya versionen var bra …..men Monika Törnells version är så kraftfull.Hälsningar Karin Frendberg

 5. Lars-Magnus Jansson 19 februari, 2012 17:48 e m

  Lysande!

Kommentarer

Kommentar: